Favoriten...Vi har många mattor- tras mattor i olika färger men en av dom är lite speciell ; ) Vi har en matta som inte bara jag drar runt på.. ni kan nog ha sett den ett antal gånger i morse tidigt låg den i hallen, köket och den var med Theo och bestämma kläder. Kär matta har många platser ; )
Grattis underbara söta lilla Mira på din 1 års dag <3skisser, planering och mustaschHärligt tryck ifrån YelloHeartArts Etsybutik
Två bilder ifrån boken Stylish Space for Sleep and Play
-Jag får aldrig nog av den boken, Zackarias lägger den åt sidan och läser ur sin Extra lätt "Hundralappen"...Jag kan det där mamma jag vill läsa den här nu..  ; )

Zackarias börjar växa ifrån sitt rum och vill vara med och bestämma själv han pratar om bokstäver, kompisar, böcker och hemligheter. Jag tänker världs karta, kojja och hemligheter... han skall skissa och sen diskutera- och förhoppningsvis skall vi färdigställa inom snar framtid men först lek i vardagsrum, med mustasch och aldeles för många tuggummin ; )-hoppas din vecka är super <3she must be working with something creative


Äntligen har fantastiska Noa Noa tid till att visa sin nya webbsida.
Jag är helt kär som vanligt när jag kikar på vackra kläder, underbara kvaliteer och en stil som bara blir så personlig.
Nu finns alla härliga vår kläderna i butik och jag blir helt lyrisk när man kan kombinera ihop det hej vilt. Det är vackert, vårlikt och mycket detaljer <3
Noa Noa i mitt hjärta.


Med vårkollektionen 2011 vill NoaNoa tillföra en feminin och moderna kollektion som byggts kring tre stora treder: Relaxing, Siren och Namaste.

Relaxing handlar om drömmen om ett litet hus på landet. Här blir harmoni och det enkla livet i fokus. Hos NoaNoa tar det sig uttryck genom vackra tyger, denim, småblommigt och en avslappnad everyday look.

Sirens är den undersköna och övernaturliga kvinnan från den grekiska mytologin. Det sägs att de levde i havet och att deras vackra sång förförde sjömännen så att deras skepp gick på grund. Från dem har NoaNoa hämtat ett dramatiskt tema som tar sig uttryck genom nät, chiffong, metal.

Namaste Betyder "goddag" på Hindi. Temat har hämtat inspiration från det gamla och det nya indien, och kontrasterna där emellan. Det nya Indien ser vi i de korta längderna och det gamla möter vi i tryck och mönster. Kvaliteten är grova vävda material med dekorativa band och broderier.


Creativity is something she must be working with...What a wonderful feeling...Stylist Rosie Brown
Kika även in på hennes underbara websida Papa stour där designers och konstnärer har formgivit Scotlands finaste alster.
Alla saker är noga utvalt,  något som skall falla i smak för alla personligher. Något du älskar till dig själv eller något till någon du håller nära hjärtat <3Ha en fantastisk vecka.Finns det något bättre än vardagen färgklickar.


Bilder lånade ifrån fantastiska nätbutiken Nordhjem

spring comes soon...


soon comes spring <3
Allt fantastiskt hos Rie elise Larsen


badrum och lite till.


Vi har ett fantastiskt litet badrum, ett badrum som inte alls rymmer allt jag vill få in där. Skulle så gärna vilja ha en spegelsamling, stora fönster och levande växter i vårt framtida.. men än så länge får jag kika in i andras och samla inspiration för att få ett fantastiskt litet till att bli ett fantastiskt stort ; )

Dessa underbara bilder kommer i från ett underbart hem som tillhör Stylisten Ingvild och psykologen Olaf Rademacher. Här har dom verkligen hittat det fantastiska med vad som kan finnas i ett badrum.


Deras hem verkar välfyllt, exceptionellt, annorlunda och romantiskt... Här kommer några bilder ifrån deras andra delar utav dess fantastiska hem.

Photography: Trine Thorsen
Styling: Ingvild Flesland

älskade vind.

Finns det något vackrare än loft, vindar, städade industrilokaler.
Jag har haft en dröm sedan jag flyttade med min familj in till stan (ifrån att ha bott en bit ut i en lite större by) att flytta upp på vinden ; ).
Vinden var stor, höggt till tak, massa fina material och kall.

När jag hittade den här fantastiska vindsvåningen som fotografen Rob Brinson och hans fru Jill Sharp Brinson inrett till sin. Väcktes mitt minne till liv och nu kikar jag bara på vindsvåningar och fortsätter att drömma!!

Vill du läsa mer om denna fantastiska lägenhet, studio och getaway skall du kika in på Design Sponge där jag hittade denna fina inspiration!

RSS 2.0