höstens färger

Mina små söta sura grodor bär sitt lilla fat med diverse ( sara jag älskar det <3 ),- just nu vårat höst korts projekt ; )

Liten tripp in i verkligheten ; )

Jag har just nu Praktik och är på Gardin Olssons en mysig liten butik där det finns allt man vill ha och mängder med saker man inte visste man behöver som man måste ha ; ) Där sys även gardiner från egen atalje och tjejjerna där har alltid fullt upp med nya som gamla kunder och är alltid i full gång med insperation ifrån allt- som gardin val till upphängning, den senaste trenden, homestyling och massa massa projekt.

Jag trivs väldigt bra och i veckan var vi på ett väl planerat inrednings projekt i Stockholm- det blev underbart fint och alla inblandade var ett nöjje att lära känna och inspereras utav.. Tack ; )

I stort sätt all tid spenderades i lägenheten men Vi han med en hel del annat också och jag njöt utav allt i från besök i vinkällare i Gamla stan, 1700 tals lägenhet, besök i showroom till shopping i butiker jag inte besökt tidigare.

Här kommer lite bilder ifrån våra små rundturer...

Ceannis ett underbart ställe underbar Annis och grymma saker.
Lexington Store <3Skogsutflyckt

Vi älskar att hänga i skogen med er och vi älskar att kommunicera med underbara lilla Embla.

våran lilla höst
Njuter utav friska luften och att äntligen få ta på sig sjalar och mössor... Vi hittade näsor att busa med på väg hem från dagis och tappade helt och hållet bort tiden till vår middag ; )
Ha en trevlig höst helg alla <3

His dream inspire the world<3

Denna blogg är helt och hållet jag, - därför kan den verka rörig med alltifrån mina barn till inredning till favorit saker.. Mina fynd eller min lilla soffhörna- något jag arbetat med eller nya kaffekoppar jag köpt..
Därför vill jag bara säga hur mycket jag alltid älskat Michael Jackssson och fortfarande gör- de kommer släppas en film den 28/10  och det datumet är ju helt klart redan inbokat i min kalender så ifrån flyttfåglar till the star of my heart..

Med tårar i ögonen ryser jag och avgudar the man in the mirrow


flyttpågår..

Har haft en underbar helg hos min mamman min i Kallinge..
Vi firade födelsedagar, åt god mat, besökte Lantliv, Riverside, gammla lador fyllda med fina saker och söndagens loppis i Brunnsparken... ( har lagt ifrån mig kamera sladden så jag kan inte visa några bilder men jag antar jag hittar den snart- och då kommer garanterat bilderna )

Men så länge får ni se flyttfåglarna jag såg på vägen hem,- undrar vart dom ska och jag är grymt glad att jag inte är en fågel för jag hade inte velat flytta söderut på höst- vintern..- de bästa årstiderna kommer nu <3Skogsmulle

Härligt väder och helg.. Min mors födelsedag och brunnsparken.

Ha en kanon helg alla ; )underbart med höst

och underbart med Lexingtons höst collection..
Helgen till ära...

Theos stora dag firade vi på Linnekullen,- vi plockade svamp, grillade, åt massa godis, och spelade spel i lilla stugan..

Välkommen underbaring

Lilla lilla fötterna är Kaspers,- min bästa väns lilla lilla bebis.
Jag älskar er båda och välkommen äntligen lilla kasper

Liten 2 år
Det var så tyst inne från ditt rum när vi ordnade dina små mackor och små skålar med dina favorit saker, havrepuffar, russin, bulle, nötter... du undrade nog mest hur mamma fick till gurkvimplarna ; )
Jag tror du kände att vi var på väg - för du satt upp med en förvånad liten min när vi kom in.. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och allt jag är. Tack Theo liten som vi Älskar dig.Din dag <3

Imorgon fyller du år.. min lilla prins
Jag älskar dig av hela mitt hjärtainspiréVeckan har varit lärorik och inspererande- vi har haft Mode och Trender på schemat och vi har gjort allt ifrån trend spaning på stan, besökt

Röhsska museet

i utställningen tids epoker, vi har haft trend analyser och fått en inblick i modet 2010-11 - Drömskt Sensuellt och Mystiskt...

Dagens uppgift var Collage och jag arbetade tillsammans med Lina och våran lilla affärsidee var stadsnära toner i form utav mystik, butiken skulle vara väldigt industriell med mycket stål och i grova drag rått men med sensuella färger som lila mystisk grön och sammanflätat manligt med gråtonerna i ett myllrigt storstads vimmel. Tidnings pappret runt om och med inslag i står för den personliga känslan över ett långt samtal över disken, lika som att påminna om vimmelvärlden utavför och i samband med att man får den personliga guiden till att just denna man skall hitta vad han behöver och framför allt att hitta det han trode han inte behövde men ändå kännt att han saknat...


RSS 2.0