fin Valborg <3

Idag till lunchen samlades alla i KomIn gruppen och åkte till hemligt resmål ; )
Det blev Tenhultssjön, där Åsa och Anna hade fixat iordning grillen och dukat för pickniklunch i solen vid strandkanten <3 det var helt underbart att få komma till en sådan härlig lunch picknik med grillade hamburgare och gott fika efteråt ; )
sedan åkte vi för att kika in i "Butiken" på lite insperationsrunda..
Butiken har precis fått utmärkelse för årets butik utav alla företag i Sverige och dom var oerhört stolta när dom berättade stolt om hur dom haft det dessa 15 år dom har haft den söta lilla butik och hur dom har fylld den med massa underbara saker...
En underbar butik att besöka, inspereras utav och framför allt att shoppa i..
-gå gärna in på deras hemsida och besök den om du har svängarna förbi Tenhult...verkligen ett värt besök
<3

http://www.butiken.biz/butiken/V%C3%A4lkommen.html

Utöver denna mysiga förmiddag har jag hämtat kidzen och hängt i Stadsparken..


där vi "fiskade" i bäcken och sprang runt bland ett hav utav vitsippor <3

I-kväll ska jag och Madelene gå och lyssna på Hassle på bongo, det ska bli så mysigt <3

Fin Valborg på alla söta ( och alla är söta <3)

Green Gate in loveMåste ju även medge att jag är tokförkjust i allt ur denna serie...
Bild från les fifoles underbara sida <3litet ordspråk att ta med...
"Små stjärnor, lyser också i mörkret."
god kväll...

Nyss hemkommen ifrån keramiken villket där i dag var helt underbart vi var bara 5 st där och det gjorde kvällen till presic det jag ville ha den.. finns det något bättre än att bara få komma och gå som man vill men ändå står mina saker kvar där sedan flera månader tillbaka.. jag älskar kulturhuset och måste verkligen ta mig mer tid där..
Idag gjorde jag två skålar som jag kavlade i fina fat mönster ( ska bli fågelbad till balkongen ; ), kryddpelare till mormors trädgård, kaffe filtershållare och började drejja lite på snöbolls muggarna jag länge velat göra.. <3


-lite bilder på lite hemtaget ..
skål med hjärta i ; )
vin flaske underlägg
fat till något fint ; )
<3

Underbara helg <3
Helgen är helig och vad underbart det är att ha fina människor runt sig och tid ; )

Fina barn, fina mina barn, fina älskade barn
Små människor som växer ifrån små knyten till egna tankar och ideer.
Små

Du lilla barn, mitt lilla barn, vårt lilla barn. våra två..
Du fina lilla själ, din lilla tanke jag vill förstå..,vill vara med vill se in i varje liten vrå..jag vill vaka över dig, vill alltid vara här... kommer alltid älska dessa små.. mina änglar små
Att något så underbart har hamnat hos oss.

Liten tanke blir till verklighet.
Liten människa får ett liv.
Litet liv blir i vårt ansvar..att något så underbart har kommit till oss.. att vi fick två änglar som växer vid oss..

Jag är i lyckans liv.. jag älskar vårt familjeliv.

En liten kärleks förklaringSkumt

I morse när jag vandrade upp till Ikea- min lilla morgon promenad på ung 40 min..måste jag sätt på något sätt annorlunda ut och jag var varken klädd i mini kjol och alldeles för höga klackar för tidig morgon promenad eller hade ruffsat till håret mer än vanligt, vänt kläderna ut och in eller lånat Peters skor... har häller inte klippt mig kort eller försökt mig på ett försök till att efter likna någon annan...( då hade jag förstått )
Men ne,,, jag kände mig ganska normal..normal jag.

När jag gick över bron vid Munksjön tutade en bil ( ingen aning om jag kände människan i) så att jag höll på att flyga över räcket så morgon rädd blev jag..
..vandrade vidare med mina lurar i öronen och forstatte upp till kålgården där möter jag en Dam som hälsade glatt på mig ( känner inte denna dam) men jag hälsade tillbaka och fortsatte..
.. snart cycklade det förbi något och jag var helt hundra på att denna cycklist var bara 5 cm ifrån att köra på mig- så jag blev grymt rädd så jag flög till så jag höll på att vifta till den stackars cycklande människan ( men okey han höll på att köra på mig) men jag bytte sida på gång vägen för kanske jag gick på fel sida ?....
... lyssnade vidare på min musik och vandrade lite snabbare för jag började få brottom och hittade så grymt fina maskros blommor? ( hur nu dom kan vara fina) intill en vägg att jag var tvungen att stanna till och kika, när jag vände blicken mot mitt håll i spår mot Ikea stod en till dam framför mig... -Men Hej ; ) ( har ingen aning om vem damen var) blev chokad att sa nått i stil med att jag hade lite brottom men Hej Hej..
Nu var jag snart uppe vid synligt håll till A6 och där höll jag på att snubbla i backen och skattade till lite lätt åt något otroligt lamt i från mobilradion där jag mötte en man som även han hälsade på mig....
Hallå. är jag någon jag inte vet eller varför hälsar alla på mig.. Men Hej Hej och nu springer jag typ sista biten till Ikea och även över den sista bron höll jag på att bli cyckel överkörad, snubben plingade presic bakom mig ( jag gick på gång vägen och han hade ju hela vägen för sig.... men nehe då han skulle köra förbi just där jag gick )... Men Var så god, cyckla på du....
-jag han i tid det var bara det att när jag tog upp mitt lilla kort för att kunna öppna dörren in så upptäcker jag att jag försöker komma in i dörren med mitt Ica kort....( pinsamt, och när jag väl kom in sen sätt vakten och små log lite typ... vilken pinsam brud alltså )

Var jag en aning trött i morse kanske eller kanske bara en aning annorlunda mig själv att jag både höll på att flyga över räcket, kände tydligen alla jag träffade ( brukar hälsa på alldeles förmånga men helt klart inte på sånna jag inte känner- okey det händer?men inte vanligtvis och oftast inte med flit...) höll på att bli överkörd utav cycklande människor och fummlade vid entreen till en vanlig ingång.


Imorgon ska jag gå en kvart förtidigt.
Väntar på mer hälsande människor ( kommer bli grymt besviken om ingen hälsar- det vet jag.)
Hehe


Flummigt jag vet?  ; )

tid är världens själar

Har börjat min andra period med praktik och denna tid spenderar jag på Ikea och jag förstår verkligen nu vad man pratar om när man säger - att man är frälst i Ikea - jag är det verkligen.
Ikea är väldigt familjärt även fast det är grymt många människor i arbete samtidigt, det är väldigt inspererande och alla är så
söta mot varandra.. ett väldigt härligt företag med stor potensial mot världen.

Kom In gruppen är ett underbart gäng med,
-En kom in chef, en Stf chef, tre  inredare på möbler, tre inredare på saluhall, två kommunikatörer, en Aktivitets inredare, en trainee och tre snickare. och en praktikant på kommunikation under en längre tid- just nu även tre praktikanter, jag  ; )(sju veckor)och Mia från Älmhult (tio veckor)och Jonna från Media-kommunikation linjen (fem veckor)

Jag kommer få gå imellan dom i perioder och kommer att få kika in i allas arbetsområde,
I måndags var jag med Andreas (Aktivitet) och exponerade en aktivitetsyta för fokus "äta ute"- Vårt fokus var mest på 365++ ( gryt serie för 365 dagar året runt och även efter) det blev så fint ; )
I Tisdags var jag i personalens träningsrum och plockade ur alla saker spaklade igen alla hål och maskerade lister och lysknappar mm, jag målade ett lager med vit färg på tre utav väggarna ( den fjärde ska bli ärt grön ; ).... detta rum skall bli personalens nya aktivitetsrum med pingisbord och tränings redskap, skall fortsätta med detta när jag har tid ; ) så kul uppgift ; )
I dag har jag varit med Stina Inredare och gått rond på övervåningen bland alla rum och exponerade ytor och tagit bort utgående varor och sedan plaserat dit nyheter, även detta så kul..

Jag trivs som fiskan i havet och jag känner mig helt Ikea frälst ; )

I går kväll gjorde jag en ny ram vägg i hallen ( eftersom min nya fond tapet i köket förgyller och tog min ramvägg där så fick jag hitta en ny platts för mins ramar, och jag har svårt för att ta ut en bild ur mina egna ramar så gammla bilder får hänga med men jag är ständigt på jakt efter nya.. jag älskar ramar <3 och här är bara en bråk del utav de jag har och vill ha ; )


I mitten hänger min underbara tavla "HuNGER" som min fina vän Kristin har gjort till mig
"-din hunger efter insperation omtanke och livsglädje får allt omkring dej att gro"

Jag älskar min Kristin. <3 -tack för din vänskap

grod uppdrag

I lördags morse var vi kvar hos våra favoriter i Fjärås och tog vår lilla lördags promenad upp till dammen och kikade efter grodyngel.. ; )

Vi hittade mängder utav vita små ihoppklumpade ägg så vi ser det som ett litet uppdrag till nästa gång vi kommer dit genom att kika då om äggen har blivit små söta grodor...
Zackarias och Theodores mamma har alltid älskat grodor utav någon skum anledning.
- men så söta är dom
; )

Finast av allt...

Okey jag vet jag blir kär i allt men i det här blev jag helt bort tappad... jag älskar det...
By /  IVAN GRUNDAHL

Köpenhamns tripp med skolan ; )

I fredags var vi på en liten dagstripp till Köpenhamn med klassen och Bk 6.
Vi började vår resa på Ilva där vi kikade runt och hittade massa med fint, Ilva är ung Danmarks Ikea fast inte likt igentligen alls förutom massa fina saker och med förmånliga priser.
Ilva har inte några upp byggda miljöer som väcker känslor som Ikea på det sättet, där finns plaserade möbler som hör i hopp med inte några direkta färdiga miljöer, och inga plånboks öppnare som Ikea börjar med, villket var synd för man känner inte för att shoppa lika mycket som på Ikea...
Men det var kul att titta förbi där...

Sen bar vi iväg till Ströget där vi spenderade några timmar som gick alldeles på tok för snabbt och som varje gång jag är där vill jag bara ha mer utav den underbara puls utav, människor uteserveringar och väldigt mycket fina saker att kika på, handla och inspireras utav...

Mina köp blev inte stora- det blev bara, en söt förpackning med grymt gott te med choklad och körsbär ( vill redan ha mer) och en burk med kalamata oliver (för burkens skull) och en kakel platta med en snygg brud till pappa ( papps gillar svart vita ladies- ja med för den delen ; )

Som sagt är redan i bokningsstadiet till en nya Köpenhamnsresa och funderar starkt på hur det skulle kunna vara att bo i en Dansk länga längst med havet ; )

Här kommer "lite" bilder från resan.


  

hade velat gjort ett collage utav min insperation ( i datorn- typ photoshop...) innan jag satte ut det här men jag , han,-hinner inte vänta ; )  det är säkert super lätt men jag måste lära mig det först... någon som kan ? å andra sidan är det photoshop som väntar när man kommer till baks från praktiken..


Sist men inte minst...
-vem e längst ; )
Ville inte ta på skyltningen alltså- utan mig och Världens längsta man.
söta Joanna var med, med ; )

Tack papps ; )

I fredags när jag hade kalas fixade min far min fondvägg i köket så äntligen är min kära tapet uppe och jag älskar den....
Tack papps min <3
Exponeringstekniker ; )

Veckan som gått i skolan har varit grymt kul och vi har gjort massor..
Tisdag hade vi podie och exponering i showroom och vi blev utdelade olika teman
- Jag fick Inrednings och Interiör butik i Centrala Göteborg med en kundkrets på 25-55år och med tema rött..
Mitt lilla resultat ...
På onsdagen skulle vi göra ett Stilcollage utifrån våran egen stil och här är min lilla stil ; )Under eftermiddagen hade vi Planering iför Kampanj i butik och det var väldigt givande att öva på... det är en aning svårt men planering känns verkligen som A och O inför en kampanj..

Idag har vi gjort dockor utifrån direktiv att ena skulle vara med tre överdelar och andra skulle vara med lite lager på lager och med en skir topp.. Jag har tyvärr inga bilder på detta men jag blev nöjd med mitt resultat..
På eftermiddagen hade vi Texning vilket jag tycker är väldigt svårt för jag har svårt att inte få det snirkligt men som sagt övning ger färdighet så det måste övas på..
tur att det då är otroligt kul och nu känns det verkligen som jag älskar mitt val utav skola ; ) inrickting och arbetsval ; )

Lektid


Tänk att en timme kan göra skillnad i lektid ; )
Vi han förbi lekparken i kväll och ännu är klockan inte tillräckligt så nu hinner vi även en liten kvälls macka och sagor i mängder. Zackarias övar på bokstäver och vi bygger i hopp egna ord, med våra utklipp- jag vill skriva fina ord och Zackarias vill skriva sagors namn och figurers titlar ; )Barn är liv och liv är barn <3
Mackorna är klara, -det blir picknik på köksgolvet med sagor och på filt,
-Zackarias hänger i mitt ben och Theo har redan börjat äta.. Peter suckar och nunnar "en elefant balanserade" ; )

Vilken dag <3

Med underbara vänner, underbart väder och underbar platts gjordes hela min fredag till en kanon dag <3

Tidigt på Långfredagsmorgon åkte jag och pappa till Anniefrid och började duka iordning inför mitt kalas ; ), jag älskar Kalas..
Så självklart började kalaset med tårta kakor och godis ; )
Mina kära vänner var nästan alla där ( saknade några som kom senare eller hade velat komma men fått,"fick" förhinder- älskar er ändå <3 jue...
Jag hade en liten tanke, med att allas paket skulle spegla sig själva ung. för 20:- och att vi sedan skulle ha någon typ utav julklapps lek så att alla fick ett personligt paket med sig hem..
-tydligen hade söta Linda ändrat på denna ideen..
Hon hade tillverkat denna underbara låda utifrån vad dom förknippade med mig och i varje låda låg det små paket ifrån Linda, LindaK, Patricia, Ayla, Jennie, Karin, Anniefrid, Jannice och Ida..
Alla hade slått in sitt eget paket och gjort små rim om sitt lilla paket vilket var det sötaste jag sätt... det var allt i från.
-Till dessa presenter finns en bok, den hänger på Annies hallkrok.
-Efter dessa torkade små får du leta i varje skaferi och vrå.
-Häll upp i en kopp lite vått, här får du något gått och det är ingen morott...
-Från Annie kommer du få detta sen, det kommer med en vän som kommer sen.
-När du känner får lite bling, ta på dig detta ting!
-Detta kan hänga och dingla när du ska ut på krogen och mingla.
-När du känner dig torr och grå smörj då detta på.
-Detta du ska få är bara att dra på!
-När du ikväll tar på dig din klack , använd då detta lack.

Utifrån dessa små ord och utifrån hur paketet såg ut fick jag gissa från vem det var innan jag öppnade det, jag gissade nästan rätt, på alla.
-Muffinsformar och bakbok från Linda
-Torkade kantareller från Ida ; )
-Morotskaka från Karin... jummie ; )
-Hon hade glömt, men öronhängen kom sen... love annie <3
-Ring från Jennie
-Öronhängen från Ayla
-Bodylotion från Janice, fint paket <3
-Gröna leggings från LindaK
-Nagellack och fil från Patricia.

Tack vänner för den finaste presenten ever.- Gamla vänner är det bästa som finns.. Med Jennie och Janice är i år 20 årsJubeleum..och de andra sötisarna hänger tätt efter... love <3


 


Under dagen var det tippspromenad med frågor som gäller oss under de åren vi har kännt varandra.. ; )


 

Jennie vann tävlingen med 14 rätt utav 20 ( men en del var invecklade ,tydligen ; )- och det var delad platts med Linda och LindaK
Grattis sötis <3

Kristin min vän. du hållar så fint om din mage <3 underbaring

Dagen flöt helt enkelt på och senare åt vi Indisk mat vi gjort och hängde hela natten <3
jag hade en underbar dag med fina fina vänner.. jag älskar er alltid <3
Och Tack fina Madde som fotade och att du bara var där ; )
Kristin kom sen med en underbar tavla som hon gjort och ett loppis fynd- smörkniv, loppis fynd gillar vi...puss söt
Cicci söt hade sina förhinder men jag blev överaskad dagen därpå.. tack<3
Finaste vänner ever...
GULD <3

Tack <3Igår hade jag en underbar dag och den toppades till och med med en middag när jag kom hem från frisören.- och tårta efter som min fina syster hade gjort ; )
Tack min familj ni är det bästa jag vet..
Nu ska jag träffa mina tjejor och ha massa mys med dom.. hela dagen ; )
puss och kram

Med denna underbara bild och världens sötaste äggkopp vill jag önska alla en-
 Glad påsk..med massa godis och kära besök <3Hittade denna söta ägg kopp på en underbar blogg www.lafififole.blogspot.com

min fina väns present..

Min vän har länge sökt efter en pigtitta- både med och utan mig...utan resultat.
För några veckor sedan var jag på second hand i Mullseryd och hittade en sån söt liten sak att jag bara var tvungen att tänka på min vän.... .
Jag har börjat Älska denna pigtitta själv...(gjorde redan det från första blick) men jag vet att den skulla Älska att få bo hemma hos min vän

...så efter lite färg och skrift så är den snart din sötis...jag vet verkligen inte hur jag vänder dessa bilder... sorry ; )

Bindnings teknik..

...och blomsterarrangemang är det vi har pysslat med i dag i skolan, det har varit så kul och lärorikt och jag känner helt klart att jag vill binda blommor hela påsken... finns det någon tid till det tro ; )
 Först hade vi lite genomgång och snitt teknik, sedan band vi efter våran underbara lärare Mia ( måste bara säga att denna människa verkar så grymt duktig på allt jag vill lära mig... <3 eloge verkligen..

Sedan gjorde vi egna små kreaktioner och allas blev verkligen så fina - duktiga klass vänner ; )
Här är några utav dom:


 Här har vi Slottsduknings kreaktion i blommor av Jasmine och Paulo


Herr middags tema med kreaktion i en sko, underbar idee ; ) utav Camilla och Jouline


Lantligt blomsterarrangemang i skön ruff stil av Malin och Ida


Tjejmiddag i picknik miljö ; ) -där vill jag va ; ) Av Elin, Love och Wilma


Tema Design, underbar kombination med blommor och glödlampor ; ) Tuff design av Emilie och Louice


Tema havet och det fula möter det fina.. här började man verkligen tänka till och ville se mer och kika närmare ; )
Av Pontus och Linnea


Här har vi mitt lilla Tema som var Barnkalas... Jag tänkte Felizia ; )
Prinsessor, kronor, tyll och rosa... muffins och ballonger ; )


"Alla är bättre på något men försök ta nytta utav det i stället för att avundas...och lär ut av det du själv kan"

inramade sötisar <3

I helgen köpte vi ramar till killarnas rum och nu har jag målat dom vita som sängarna även skall bli
( någon gång... skulle gjort för länge sedan ; )
Och vad stolta dom blev när dom kom hem idag ifrån dagis och upptäckte att dom hängde över sina sängar...<3

I kväll skall vi måla påskägg och binda kransar till dagis ; )


Vad härligt det är när det finns tid till det man vill ; )
Puss på alla söta


så avundsjuk...Var inne på min fina Madelenes blogg och upptäckte till min förvåning mig själv i en ram hemmifrån henne, ängel vad du är söt -att jag får hänga i ditt rum varje dag är en lycka.. fina vän jag vill med ha den bilden inramad här hoss mig jue. puss på näsan.<3
Vänner är guld.

Solsken <3

I lördags var vi i Gränna i underbart väder och picknik korg ; )
Vi stannade länge nere vid hamnen och lekte på campingen och "fiskade" i Lagunen vi hade med oss grill och grillade på stranden, Jannice och Rickard kom på besök och vi verkligen njöt utav underbart väder, och underbar gemenskaphet <3

I dag har Zackarias äntligen fått åka upp till golfbanan med Peter, som han har väntat och puttsat på sina klubbor och frågat Peter om och om igen... efter bra golfväder- så han var en lycklig kille idag och även hans far så klart ; )
Jag och Theo var ute och cyklade och pekade på bussar och vinkade på fåglar ; )
Tänk när man var så liten och hade så kul utav så lite...
Jag älskar er min lilla familj <3Före efter bilder ; )

Inviduell Människo Hjälp "IM" är en underbar butik på Linnegatan 24 med många personliga annorlunda härliga saker... Man får en känsla utav lugn, vänlighet och hjälpsamhet där inne...
I butiken jobbar man idiellt och man arbetar för utomhusskap, man sprider kunskap om de länder som IM jobbar i,man säljer varor som produseras i de länder som IM arbetar i, och man finns där för att sprida kunskap och hitta medlemmar och mera biddragsgivare.
Här arbetar många damer som kan och engagerar sig väldigt mycket i sina varor och i de länder som varorna kommer i från.
Här är man väldigt noga med att veta vad som finns i butiken och man är väl förtjust i sina produkter och vill gärna visa så mycket som möjligt men med en stor stillhet till sin majoritets målgrupp utav köpare...
Vi hittade väldigt mycket som var helt underbart allt ifrån...
-Att köpa en get.. bidra till en regnskog, härliga linne tyger, underbara smycken, färgglada barn elefanter, mönstrade små portmonäer, siden tunikor och ekologiskt kaffe och torkad annanas, mm, mm .. ja här finns allt..
Vi älskade denna butik..


Här har dom en kommunikatör sedan innan men vi fick göra deras fönster helt fritt förutom att dom ville ha kvar sina blommor i dom och vi fick inte ha något annat knoppliknande material eller något som kan framkalla allergi...
så här är lite för och efter bilder 

det är svårt att se på kort, men vi blev jätte nöjda och dom med... ; )

Före..  efter... 

Före.. efter...   
       
Före.. efter..

Tack fina butik för att vi fick spendera en & en halv dag hos er <3
Vi kommer igen helt klart ; )

 

Vi hade även en butik somheter Linnet som en Mor och en dotter äger, dom är så underbart söta och verkligen uppskattade allt vi gjorde i deras fönster.
-Här säljer dom märkes underkläder och alltifrån nattlinnen till spetts linnen och morgonrockar, bikinis, baddräckter och strumpbyxor...
Servicen här är på topp och så fort man kikar in står dom alltid redo för att hjälpa sin kund ; )

(Det är nåmligen så att det har hänt något med min mobil så jag får inte fram en del bilder men jag ska försöka lösa detta men under tiden får ni bara se efter bilder...)

Vi tänkte genast två miljöer....
Ett lyxfönster med en tittskåpskänsla, för vi hittade så mycket fint och vi ville visa kunden genom fönstret att här finns det mängder utav lyxiga, spettsiga, kvinnliga underkläder...
Vi ville förmedla en lager på lager känsla och en vill ha känsla <3


 

 Är inte helt nöjd med "blänket" ifrån solen här men vi är helt nöjda med resultatet ; )

I det andra fönstre tänkte vi Badmode..
Här ville vi få fram en känsla utav vår, bikinis och sarong tid- vi ville att detta fönster skulle vara helt olik det andra och vi ville ha det betydligt stillsammare och med en känsla utav att vilja köpa något till någon annan ; )


  

Även här tycker vi mindre om "blänket" i från solen , men nöjda med vårat resultat och vi gillar verkligen känslan utav att det skall kännas som två helt olika fönster fast man förstår ändå att det är samma butik....

Jag har haft en underbar vecka.
Tack Malin och Jouline <3

Hemma <3

Idag kom jag hem tidigare än vanligt,
...redan hemma vid 18.20 ung -och möttes i dörren utav två vakna killar... ååå mina små änglar -förlåt... men nu ska mamma vara hemma i några dagar... och verkligen...- vad vi ska hänga,
jag ska göra allt dom vill...
Zackarias har redan planerat en lista verkar det som :
- mamma vi ska: till Ikea och köpa påsksaker till min påskhare ; )...
,Mamma vi ska bada, mamma vi ska på bio, mamma vi ska till Friadalen, mamma vi ska till Stadsparken, vi ska på gympa, vi ska pärla,vi ska måla, vi ska till skogen, vi ska mysa,  vi ska....... mammma mammma mammma...

Jag älskar det...
Att bli mammad är det bästa jag vet och jag känner mig grymt stolt över att bli mammad och mina killar är det bästa jag vet... äntligen ska jag hänga helgen med er...
-bara jag får baka lite, bara lite.... jag har nämligen hittat ett underbar tårtfat på Haga hem, men jag köpte det inte men jag tror dom har ett på Finrummet så killar dit ska vi i morgon även ; )

Veckan har varit fylld med tid till att planera skylta och fixa i våra fönster till Inviduell Människo Hjälp och Linnet, så jag har inte varit engagerad i någon mer än det..
Förutom en underbar date med Jenny och Elina... puss på er finaste <3

Idag när jag komit hem så kom fina Kristine hit med nybakat bröd- fina vän och jag kände på bebis sparkar ifrån hennes underbart söta mage...
Jag längtar efter bebis och är underbart glad för din, er skull...


Här kommer fina kakfatet, villha villha <3


 

RSS 2.0