VT Wonen

Sedan dess att blev jag presenterad för vt wonen är jag fast... älskar inspirationen, kombinationerna och känslan utav att vilja använda, i varje bild <3

Här kommer några utav mina äldre favoriter.
bläddra i tidningen härsommar dröm

Vi åt god mat, träffade fina vänner, spenderade tid och slängde stövlarna innanför dörren. Nu väntar mer äventyr och snart åker jag och Peter till Nice <3

Vad gör ni under denna varma sommar tid?
; )

Gladmidsommar alla sötisar


Nu packar vi oss ut till landet och njuter utav ledig tid tillsammans <3

inspiration och väntan

Måste så klart visa min nuvarande älsklingsburk som jag inhandlade i Fredrikshamn för någon vecka sedan, den har väckt en ny tanke hos mig och nu vill jag genast ha hela köket även det i turkosa toner ; )Inspirations bilder ifrån NZ HOUSE & GARDEN och foton ifrån Paul McCredie gjorde det hela ännu lättare att vilja ta med mig tanken ut till stugan under helgen ; )

Grönska

Härliga sommaren växer så att det knakar utomhus,- finns det något finare än att plcka in det, njuta av det- känna doft, förundras utav härliga färger eller dekorera en paj med bladen till kvälls fikat ; )

Här kommer lite härliga bilder ifrån;


Martha Stewart Living, June 2006
Marie Claire Maison, May 2010
Elle Decoration France, April 2010
Canadian House and Home, May 2010VackertJag är en sakletare, letar allt ifrån inspiration, saker värdefulla för mig, vackra ting, framtids förgyllare, och dagens höjdpunkter!
Någon som är bra på dagens Lysande ögonblick är min vän Alexandra- gå in på hennes blogg och jag är säker på att du hittar saker som gör att man glädjs och förgyller sin vardag, igenom hennes sätt att se på vardagens höjdpunkter <3

Trevlig helg ; )

sommaren är här...

Nu bäddar vi inga sängar och plockar med oss allt ut..

Hoppas att solen skiner hos dig med ; )


Bilder ifrån Laurie Frankel

Damm och glans..

Jag är helt tokig i Industriella "stuffs", Saker man dammat av och putsar till tills de glänser! Har hittat en butik i Brooklyn (genom nätet) Strawser and Smith -där det verkar finnas allt och lite till som jag vill ha. Kanske måste dit ; )
Annars har jag tipsat om min absoluta favorit butik just nu som inte ligger så långt ifrån- mig i allafall.
Garbo Det är ett måste om man hänger runt i knutarna utav Östermalm -Brahe gatan 21.

Där finns allt putsat och allt dammigt man drömmer om! Underbar garage lokal och härligt luftiga ytor, en sak som inte känns så mycket mig- det är inte mycket krimskrams. Men jag älskar den ; )


Bilder ifrån Garbo, mer hittar du på hemsidan. Här: )

delad glädje..Jag älskar er <3

Examens utställningJag är nostalgisk, lite sorgsen och oerhört glad..

Två års pluggande och nu är jag färdigutbildad Butikskommunikatör ; ) så kul, så spännande och villka otroligt fantastiska klass vänner jag har lärt känna. Underbara människor som vet vad dom kan och med en otrolig inspirations förmåga som fångar in alla i kreativitet.

I Tisdags hade vi Examensutställning på Handels Akademin och det svävade fåglar i luften, härlig Fransk Love musik susade igenom lokalen och kreativiteten syndes på långa vägar.

Här kommer en hel bunt med kort ifrån dagen och mer kommer komma längre fram, otroligt svårt att välja bort någons för allt var så fint -genom tänkt och proffisionellt.

Jag vill igen säga till mina klassvänner att ni helt klart är dom bästa människor jag träffat på länge. En grupp människor som det kommer vara svårt att sära på. All lycka, massa kramar och det bästa betyget till er <3


Grattis ÄlsklingIdag fyller min fina kille 5 och jag är så lycklig att du är min <3

Grattis Älskling

Examens utställning

Idag äntligen har steget börjat närma sig.. vardagens rutiner.
Skolan är klar och vi laddar inför utställningen, som är idag ; )

Här kommer en liten bild på Majja i ett hav utav tranor ; ) bilden är tagen utav klassens egna fotograf
Louise
Det har blivit så fantastiskt fint i allas montrar och jag vill inte att dagen skall ta slut!
Ha en super dag du med; )

Pappers vardagsrum

Här kommer lite underbara bilder ifrån en affär i  Clampham. Det är ett gäng Visual artists designers, musikanter och teater praktikanter som tillsammans öppnat en pappersverksamhet. Här har dom tillverkat en arbetsmiljö där dom tillsammans skall ha workshops, uppträdanden, utställningar mm.
Dom delar arbetsbänk, som är placerad i mitten utav lokalen- för kreativitet, inspiration och gemenskap..

så här säger dom själva..

“It is now flourishing with activity and has a lovely atmosphere that’s made up from a mix of painters, illustrators, photographers, animators, milliners, textile artists, musicians and theatre designers all working alongside one another. ”


Kika in på deras hemsida man vill genast haka på deras sätt att skapa...

Jag vill med ha ett pappers vardagsrum- någon som vill dela det med mig ; )


.

Jag vill duka upp för fest i en miljö, man inte skall förknippa med matsalsrummet... Men först och främst tar vi packningen med till Göteborg- förbereder, besöker och åker karusell ; )

Två första bilderna är tagna utav Jill Tomas, de är ifrån hennes serie "ett annorlunda bröllop"
Den super söta bilen är i från Flickr. "bacsac for small gardens & balconies"vitt- färg

Jag är inte så vit utav mig men ibland känner jag för att vila ögonen i det en stund ( tills nästa fantastiska mönster dyker upp)

Men visst ger vita rum ro...
Mina rum ser nog snarare ut ung så här om man jämför...("om jag fick bestämma skulle det vara lite mer utav allt")

Vad föredrar du ; )


Examensarbete

Som vanligt och som alla säger;- tiden har gått så fort.. Och nu står man har och har en vecka kvar i skolan. Färdigställer allt inför utställningen och hoppas på att sin dröm skall slå in ; )

Examensarbetet har jag gjort på Gardin Olsson/ Lexington Store. Gardin Olsson har blivit en shop in shop med Lexington Store, och bytt lokal. Gardin Olsson vill göra allt för att inte tappa deras gamla kunder men ändå få in nya Lexington kunder. Vi har tillsammans hittat en röd tråd igenom Gardin Olsson- Lexington och Ceannis produkter


Här är sammanfogning i mellan de tre produktgrupperna på någon helt annan plats än vad mitt arbete innefattade.
Visst är de vackra ihop?
Så nu hoppas jag på att tiden skall räcka till för vidare sömnad, avslutning på dagis, Zackarias 5 års dag och min bästa väns födelsedag ; )RSS 2.0