Ett år gick snabbt.


Lite små konstig exponering i mitten utav skolan som bara finns där utan att man igentligen tänker på det, men tydligen tänkte jag på den idag ; )


Ett år har gått utav min Göteborgs pendling fyllt med skolarbete, härliga projekt, annorlunda exponeringstekniker och sköna människor.
Det roligaste med skolan är att man får prova på så mycket nytt och att man får en inblick i hur andra tänker i samma uppgift- olika perspektiv och att man lär så mycket ideer utav varandra.
-Vi har haft allt i från personlig utveckling till marknadsföring- ellära, miljöetekett och bindningsteknik- Inredning och skisser, collage, egna projekt och grupp projekt- Företagsekonomi, Illustrator, Photoshop-Perspektivritning och Påskfönsters exponeringar i Haga.... och massa massa mer
När man ser tillbaka på det har man inte förstått hur snabbt tiden gick, det har varit intensivt men i efterhand grymt kul, spännande och fyllt med både stress och lättnad.

Ser fram i mot ett till år, och väntar med spänning på vårens projekt, nya kurser och nya praktik perioder.

Idag var sista dagen förutom jordgubbar och bubbel imorgon som jag tyvärr missar- så nu är det bara att inta Sommarlovs känslan och arbete på Indiska och jag längtar faktist efter det ; )

Glad sommar alla söta i min klass









Vi hade lite mys idag efter skolan och köpte pizza och trängde in oss 20 st i Majjas lägenhet, det var mycket trevligt och vi lekte lekar och skrattade i stort sätt hela tiden, många bilder togs och många härliga konversationer hölls varma, mycket gott åts och även drack`;s . Härligt med Fina människor på samma platts.

Kram på er.

Kommentarer
Postat av: Louise Alexandersson

Massor av underbara kramar till dig och din fantastiska familj. Njut av sommaren.

2009-06-12 @ 08:25:42
URL: http://louiseigoteborg.blogspot.com
Postat av: Emelie

Glad sommar! :D

2009-06-12 @ 17:06:54
URL: http://www.foxinabox.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0