kök

Idag har vi fortsatt på kök, vi gjorde bla en vägg med Crackel serien och ett bord just för det turqiosa för det har vi 20 % på denna veckan (veckans vara) sen gjorde vi även en turqiose och grön inspererad vägg utifrån det som finns och det fylls på hela tiden- och så klart säljs... så det är svårt att hålla fokus... för ruljansen är på topp ; )
men det är så kul och det blir så fint<3  
                                                              
 

Har kommit underbart blå vitt porslin, och detta har vi gjort en vägg med... det var kul och en aning knåpigt med tanke på att allt måste finnas med även det som inte är blå vitt, men allt är så fint så det är kul att försöka exponera på rätt sätt och med kundens öga försöka hitta bästa lösning på försäljnings knep ; )
Här gjorde vi ett insirations bord med lite afternoon the.. tänk ; )

                                                                 
Dagarna rullar på och man hinner knappt bli klar innan man snabbt ska på nästa och man stryker och planerar in i sömnen... hihi så kul..Imorgon ska vi piffa och få bort julrean och göra fönster igen och första podiet skall förnyas..

I morgon och på fredag skall jag jobba på Harrys efter indiska så jag kommer nog inte orka små sitta här.. men ni som kikar in ; ) puss på er



                                                               

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0